LivLight Matera Windlicht

LivLight Matera Windlicht
€ 319,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit luxe Windlicht Matera is zonder meer een bijzondere verschijning. Het 26 cm. hoge windlicht bestaat uit twee zilverkleurige metalen lijsten die kruislings op elkaar staan. Daartussen bevindt zich een cilinder van glas met een metalen bodem waarop plek is voor een mooie stompkaars. En je kunt er ook een authentieke vaas van maken door er een paar vrolijke nepbloemen in te zetten. Deze chique woonaccessoire van het meubelmerk LivLight staat prachtig op een tafel binnen of buiten. Absoluut een schoonheid!

Bruto gewicht7 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal, Glas, Leer
VerrijdbaarNee
Breedte36 cm.
Diepte36 cm.
Hoogte46 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten