LivLight Manoa Windlicht Bruin

LivLight Manoa Windlicht Bruin
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een warme avond in juli, de barbecue smeult nog na en de muggen zijn in aantocht. Wordt het buiten donker dan maak je het met dit mooie Windlicht Manoa Bruin gezellig. En als je er een citronella kaars in doet ben je ook meteen van die vervelende muggen af. Deze woonaccessoire is 30 cm. hoog en bestaat uit een glazen fles met een rieten omhulsel. Met dit leuke gezellige windlicht van het meubelmerk LivLight kan jouw zomeravond niet meer stuk!

Bruto gewicht3.5 kg.
KleurBruin
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Riet
VerrijdbaarNee
Breedte23 cm.
Diepte23 cm.
Hoogte30 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten