LivLight Maloy Windlicht Small

LivLight Maloy Windlicht Small
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Als je het gezellig wilt maken in huis kun je natuurlijk gewoon een klein waxinelichtje op tafel zetten. Of je pakt het grootser aan met dit spectaculaire Windlicht Maloy Small van het meubelmerk LivLight.

Het onderste deel van deze woonaccessoire bestaat uit zilverkleurig metaal en de bovenzijde is van glas. En achter het glas plaats je een brandende kaars. Je kunt deze verschijning van 85 cm. hoog op een tafel of kast neerzetten, maar ook gewoon op de vloer. Een oogstrelend windlicht!

Bruto gewicht6.5 kg.
KleurNikkel
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Ruw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte21 cm.
Diepte21 cm.
Hoogte85 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten