Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Magnolia Vaas

LivLight Magnolia Vaas
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

In de Vaas Magnolia van het meubelmerk LivLight zien zelfs de lelijkste bloemen er mooi uit. De aluminium vaas is mat zilver afgewerkt. Een leuk accent is dat de binnenkant donkerder is dan de buitenkant. De siervaas is natuurlijk uitermate geschikt voor bloemen, maar ook met lange takken is het een bijzondere blikvanger. Heb je even geen bloemen of takken? Geen probleem, want ook zonder inhoud is dit een charmante woonaccessoire. Een ideale vaas dus om in huis te hebben! 

Bruto gewicht8 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten