LivLight Magiora Vaas Nikkel

LivLight Magiora Vaas Nikkel
€ 22,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Of je deze vaas nu op het dressoir in je woonkamer zet, bovenop de kast in je slaapkamer of op de rand boven het bad. Deze Vaas Magiora Nikkel geeft elke ruimte extra sfeer. De siervaas van de ontwerpers van het meubelmerk LivLight is van metaal. De onderzijde van deze elegante fles is wit en de bovenzijde zilver. Door de ronde vormen en eenvoudige kleuren is deze vaas te combineren met verschillende andere woonaccessoires. Daarom vind je voor deze siervaas zeker een mooie plek in jouw huis!

Bruto gewicht1 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte11 cm.
Diepte11 cm.
Hoogte22 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten