Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Magiora Vaas Nikkel Ruw

LivLight Magiora Vaas Nikkel Ruw
€ 22,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een fraaie en sierlijke decoratie is deze Vaas Magiora Nikkel Ruw zonder twijfel. De zilverkleurige metalen sierfles heeft een hoogte van 22 cm. en behoort tot de veelzijdige collectie van het meubelmerk LivLight. Door de eenvoudige kleur en vorm combineer je deze siervaas eenvoudig met allerlei andere woonaccessoires. Mooi op een dienblad met felgekleurde kaarsen of houten fotolijstjes. Leuk met een bloem, maar ook zonder inhoud schitterend. Een mooie vaas die je overal in jouw huis kunt neerzetten!

Bruto gewicht1 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal, Ruw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte11 cm.
Diepte11 cm.
Hoogte22 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten