LivLight Lugano Etagère

LivLight Lugano Etagère
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bijzonder leuke woonaccessoire om allerlei lekkers op te presenteren is de Etagère Lugano van het meubelmerk LivLight. Deze zilverkleurige, metalen etagère heeft twee rechthoekige lagen, waarvan de onderste 15 bij 6 cm. groot is. Een ideale schaal op tafel, gevuld met heerlijke toffees, dropjes, chocolaatjes of pepermuntjes. Speelse details zijn het handige grote oogje aan de bovenzijde en de leuke voetjes aan de onderkant. Een charmante schaal die perfect zal staan op jouw tafel!

Bruto gewicht2.7 kg.
KleurZilver
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte15 cm.
Diepte6 cm.
Hoogte25 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!