Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight London Sierkussen

LivLight London Sierkussen
€ 34,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Union Jack zie je vaak terug in verschillende woonaccessoires. Zo siert deze karaktervolle rood-wit-blauwe Britse vlag ook de voorkant van dit Sierkussen London van het meubelmerk LivLight. Dat is wel te verwachten natuurlijk van een kussen dat vernoemd is naar de hoofdstad van Groot-Brittannië. Het sierkussen is 60 bij 40 cm. groot, gemaakt van 100% katoen en heeft een fraaie verwassen look. Ontspannen is ‘a piece of cake’ met dit leuke kussen bij jou thuis op de bank of luie stoel. 

Bruto gewicht1 kg.
KleurBlauw
VerrijdbaarNee
Breedte60 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte3 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!