LivLight Little Sierkussen

LivLight Little Sierkussen
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Think a little less, live a little more. Dat zijn de inspirerende woorden op de voorkant van dit luxe Sierkussen Little. Oftewel gooi een berg van deze fijne woonaccessoires op jouw bed of op de bank, verstand op nul en lekker genieten. Bijvoorbeeld van een goeie film, een spannend boek of ontroerende muziek. Het lichtgrijze vierkante kussen is 50 bij 50 cm. groot en beschreven met gouden woorden. Laat je ook elke dag inspireren door dit chique sierkussen van het meubelmerk LivLight!

Bruto gewicht1 kg.
KleurGrijs
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte3.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten