LivLight Line Sierkussen

LivLight Line Sierkussen
€ 74,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Tover jouw woning om in een paleisje met dit koninklijke Sierkussen Line. Dit vierkante kussentje is gebreid in een fraai patroon en aan de ene helft voorzien van glanzende strepen. Het sierkussen van het meubelmerk LivLight is leverbaar in verschillende sprankelende kleuren. Erg leuk ook om te combineren met andere kussens met dezelfde kleurtonen. Gooi een paar van deze woonaccessoires op de bank, nog een paar op jouw bed en een paar zomaar in een hoopje op de grond. Zo kun je overal neerploffen en heerlijk ontspannen!

Bruto gewicht1 kg.
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte3.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten