LivLight Leknes Windlicht Large

LivLight Leknes Windlicht Large
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Voor woonaccessoires die zorgen voor een knusse sfeer in huis moet je bij het meubelmerk LivLight zijn. Ook dit Windlicht Leknes Large is weer zo’n fijne sfeermaker. Perfect om zowel binnen als buiten neer te zetten. Dit item is 43 cm. hoog en gemaakt van transparant glas dat is voorzien van sierlijke ribbels. De voet is rond en van zilverkleurig metaal. Alleen nog een brandende kaars toevoegen in jouw favoriete kleur en het plaatje is compleet. Een windlicht dat absoluut klasse uitstraalt!

Bruto gewicht2 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas en nikkel metaal
VerrijdbaarNee
Breedte28 cm.
Diepte28 cm.
Hoogte43 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten