Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Lee Sierkussen Small

LivLight Lee Sierkussen Small
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Geef je woonkamer een nieuw gezicht met de Lee kussen 80x80 cm. van het merk LivLight. De bovenzijde met de fantasie patent steek zorgt voor een warm en zacht resultaat. Met deze kussen creëer je een warme sfeer in je woonkamer.

Kussen Lee is ook verkrijgbaar in een kleinere afmeting 50x50 cm. Wil je je bank decoreren kies voor de kleinere variant, liever een loungesfeer creëren kies de grote variant. Deze look kan goed gecombineerd worden in verschillende inrichtingen en zorgt voor een moderne sfeer in je woonkamer.

Bruto gewicht1 kg.
KleurGrijs
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!