LivLight Latina Windlicht

LivLight Latina Windlicht
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit strak vormgegeven moderne Windlicht Latina is een schitterend ontwerp uit de collectie woonaccessoires van het meubelmerk LivLight. Het windlicht bestaat uit een glazen cilinder omringt door vier elegante platte spijlen. In het glaswerk met metalen bodem is ruimte voor een kaars, maar voor de variatie kun je er ook leuk wat nepbloemen of takken inzetten. Voorzien van een handig leren hengsel. Het windlicht is 29 cm. hoog en mooi op een dressoir of tuintafel. Een woonaccessoire met klasse!

Bruto gewicht8.2 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal, Nikkel, Glas, Leren hendel
VerrijdbaarNee
Breedte25 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte29 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!