LivLight Lars Schaal Long

LivLight Lars Schaal Long
€ 42,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Scandinavische mannen staan er bekend om erg lang te zijn. Goede reden om deze prachtige en zeer lange Schaal Lars Long een mooie Scandinavische mannennaam mee te geven. Met een lengte van 60 cm. en een breedte van 11 cm. is deze woonaccessoire perfect voor allerlei decoratieve items.

Je kunt er bijvoorbeeld leuk een rijtje kaarsen of vaasjes van verschillende formaten opzetten. En als originele hapjes- of fruitschaal ook erg geslaagd. De schaal van het meubelmerk LivLight is van metaal en zilverkleurig. Erg lang, erg handig, en erg mooi!

Bruto gewicht1 kg.
KleurNikkel
MateriaalRuw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte60 cm.
Diepte11 cm.
Hoogte2 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!