LivLight Kusadasi Sierkussen

LivLight Kusadasi Sierkussen
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Iedereen die wel eens in Turkije is geweest kent de badplaats Kusadasi wel. Een plek om heerlijk te ontspannen. Als je dit sfeervolle Sierkussen Kusadasi aanschaft hoef je niet helemaal naar het zuiden te vliegen, maar kun je ook thuis gewoon lekker tot rust komen. Plof neer tussen een paar van deze comfortabele woonaccessoires, sluit je ogen en stel je voor dat je in de zon op een Turks strand ligt! Het sierkussen is 60 bij 40 cm. groot en heeft een warme en rustgevende grijze kleur. Een heerlijk item van het meubelmerk LivLight!

Bruto gewicht1 kg.
KleurGrijs
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte60 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte3.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten