Wij heten geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Kos Windlicht Small

LivLight Kos Windlicht Small
€ 19,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Of je nu in de tuin zit of gezellig binnen, dit Windlicht Kos Small is zonder twijfel een smaakmaker. Een woonaccessoire van het meubelmerk LivLight met een doorsnee van 18 cm. en een hoogte van 19 cm. In het gevlochten rieten bakje met open structuur is plaats voor een waxinelichtje of theelichtje. Je tilt het windlicht eenvoudig op aan het houten hengsel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een mooi ontwerp voor op jouw tuintafel of binnen op een fraai dienblad! 

Bruto gewicht0.8
Garantie2 jaar garantie
MateriaalRiet Hout
VerrijdbaarNee
Breedte18 cm.
Diepte18 cm.
Hoogte19 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!