LivLight Kos Windlicht Medium

LivLight Kos Windlicht Medium
€ 27,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zit je gezellig buiten in de tuin dan is een sfeerlichtjeop tafel natuurlijk erg leuk. Met dit Windlicht Kos Medium op de tuintafel worden jouw zomeravonden wel heel zwoel. Het mandje is gemaakt van riet, dat op een fraaie, open manier gevlochten is. Voorzien van een houten hengsel, waaraan je het windlicht gemakkelijk optilt. Deze mooie woonaccessoire van het meubelmerk LivLight is in verschillende kleuren leverbaar. Een echte smaakmaker voor op jouw tuintafel, maar ook een fraai sfeerlicht voor in huis!

Bruto gewicht1.3
Garantie2 jaar garantie
MateriaalRiet Hout
VerrijdbaarNee
Breedte23 cm.
Diepte23 cm.
Hoogte26 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!