LivLight Kos Windlicht Large

LivLight Kos Windlicht Large
€ 37,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een fijne sfeerverlichting voor buiten of binnen is dit Windlicht Kos Large van het meubelmerk LivLight. Voor dit windlicht is hout en riet gecombineerd. Het riet is gevlochten op een speelse, open manier, waardoor een fijn licht ontstaat als je een theelichtje in de rieten mand plaatst. Je kunt dit windlicht ook heel leuk combineren met andere windlichten in diverse materialen of afmetingen. Je kunt deze woonaccessoire bestellen in diverse kleuren. Waar zet jij dit gezellige windlicht neer?

Bruto gewicht2.2 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalRiet Hout
VerrijdbaarNee
Breedte28 cm.
Diepte28 cm.
Hoogte30 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!