LivLight Kitchen Muurhanger

LivLight Kitchen Muurhanger
€ 27,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Muurhanger Kitchen is een praktische en vrolijke wandkapstok uit de collectie van het meubelmerk LivLight. Gemaakt van metaal, 45 bij 19 cm. groot en voorzien van drie haakjes. De sierlijke letters geven aan dat deze zilverkleurige kapstok bedoeld is voor de keuken. Een perfecte woonaccessoire om al je handdoeken, theedoeken en pannenlappen aan op te hangen. En ook zonder die hand- en droogdoeken is dit al een fraaie wanddecoratie. Een grappige en smaakvolle muurhanger die in jouw keuken thuishoort! 

Bruto gewicht4 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte4 cm.
Hoogte19 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!