LivLight Kemer Sierkussen

LivLight Kemer Sierkussen grijs
€ 47,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Jouw favoriete film op het grote scherm, bak popcorn op schoot en lekker onderuitgezakt op de bank of op bed. En in dit plaatje horen natuurlijk ook heerlijke comfortabele kussens thuis.

En laat dit Sierkussen Kemer van het meubelmerk LivLight nou zo’n zachte en comfortabele woonaccessoire zijn. Het rechthoekige sierkussen is 60 bij 40 cm. groot, heeft een mooi lijnen patroon en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit fijne kussen is het perfecte gezelschap tijdens een avondje relaxen!

Bruto gewicht1 kg.
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte60 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte3.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten