LivLight Kavla Windlicht Large

LivLight Kavla Windlicht Large
€ 19,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Voor een beetje extra sfeer in huis of buiten in de tuin hoef je echt niet diep in de buidel te tasten. Zo maak je het heel eenvoudig sfeervoller met dit simpele maar elegante glazen Windlicht Kayla Large van 15 cm. hoog.

Deze woonaccessoire met ribbelpatroon van het meubelmerk LivLight is te bestellen in verschillende kleuren. Combineer meerdere windlichten voor nog meer gezelligheid. En vergeet niet om de brandende kaarsjes toe te voegen. Een fijn windlicht met een fijn prijskaartje!

Bruto gewicht0.3 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas
VerrijdbaarNee
Breedte12 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte15 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten