LivLight Kalimantan Kandelaar Grijs

LivLight Kalimantan Kandelaar Grijs
€ 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Voor bijzondere woonaccessoires moet je bij het meubelmerk LivLight zijn. Neem nou deze 25 cm. hoge Kandelaar KalimantanGrijs. Een stoere en robuuste verschijning die je zowel binnen als buiten neer kunt zetten. De betonnen kandelaar is grijs en heeft een gave verweerde look. Zowel met als zonder kaars een echte blikvanger in de woonkamer of keuken. Of waan je in een Romeins badhuis door deze kandelaar in de badkamer neer te zetten. Een authentieke kaarsenhouder om als een betonblok voor te vallen!

Bruto gewicht7.5 kg.
KleurGrijs
MateriaalCement-Steen
VerrijdbaarNee
Breedte12.5 cm.
Diepte12.5 cm.
Hoogte25 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!