Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Kaketoe Sierkussen

LivLight Kaketoe Sierkussen
€ 19,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Kussen Kaketoe van het merk LivLight is elk gewenst interieur te plaatsen. Kussen Kaketoe heeft een realistische fotoprint op de voorzijde is effen aan de achterkant. Met een sierkussen geef je een creatieve draai aan je inrichting.

Combineer Kaketoe met een effen kleur kussen en creëer een speels effect. Kussen Kaketoe in combinatie met andere basistinten zorgen voor een rustige uitstraling. Kaketoe kan ook prima gecombineerd worden met andere gekleurde kussens, om een vrolijk en kleurrijk geheel te creëren.

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
Garantie1 jaar garantie
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!