Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Jutter Lantaarn Small

LivLight Jutter Lantaarn Small
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze Lantaarn Jutter Small is een woonaccessoire met een vintage look om jouw tuin of woonkamer mee op te vrolijken. De houten lantaarn van het meubelmerk LivLight is 28,5 cm. hoog, wit gelakt en ruw afgewerkt. Gemakkelijk te verplaatsen aan het subtiele hengsel en compleet te maken met een brandende kaars. De openingen aan de bovenkant en zijkanten zorgen ervoor dat het vlammetje voldoende zuurstof krijgt. Met deze lantaarn creëer je overal een aangename sfeer. En dat is natuurlijk altijd fijn, of je nu een avondje alleen thuis bent of bezoek hebt.

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte20 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte28.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!