Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Jutter Lantaarn Large

LivLight Jutter Lantaarn Large
€ 34,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Gezellig tijdens een warme zomeravond in de tuin borrelen met vrienden of gewoon lekker alleen op de bank genieten van de nieuwste thriller van jouw favoriete schrijver. Je maakt het in elke situatie sfeervoller met de mooie Lantaarn Jutter Large van het meubelmerk LivLight. Deze houten woonaccessoire is 35 cm. hoog en heeft een diameter van 22 cm. Het hout is wit gelakt en mooi ruw afgewerkt. In de lantaarn is plek voor een stompkaars. Zet dit item op tafel en voilà, gezelligheid alom!

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte22 cm.
Diepte22 cm.
Hoogte35 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!