LivLight Izmir Sierkussen

LivLight Izmir Sierkussen blauw
€ 47,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bank, fauteuil of bed kan nooit genoeg kussens hebben. Onmisbare woonaccessoires als je ervan houdt om lekker te ontspannen. En wie houdt daar nou niet van? Ook het Sierkussen Izmir van het meubelmerk LivLight is een bijzonder fijn kussen om tegenaan te leunen.

Het sierkussen is 40 bij 60 cm. groot en heeft een fraaie verwassen look. Verkrijgbaar in verschillende kleuren die je natuurlijk uitstekend kunt combineren met elkaar. Dus gooi de kussentjes op de bank, voetjes omhoog en …relax!

Bruto gewicht1 kg.
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte60 cm.
Diepte42 cm.
Hoogte3 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten