LivLight Ischia Windlicht Large

LivLight Ischia Windlicht Large
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Creëer een rustgevende sfeer met dit moderne Windlicht Ischia Large van het meubelmerk LivLight. Leuk voor op het dressoir of tussen de planten in de vensterbank. En ook op de tuintafel staat deze woonaccessoire uitstekend. Zet er een brandende kaars in en het plaatje is compleet.

Het 33 cm. hoge windlicht is gemaakt van melkglas en zilverkleurig metaal en heeft een moderne strakke vorm. Let maar op, met dit mooie item is het direct gezelliger thuis!

Bruto gewicht2.6 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte23 cm.
Diepte23 cm.
Hoogte33 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!