LivLight Intra Theelicht Wit Frost

LivLight Intra Theelicht Wit Frost
€ 3,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dat een klein lichtje veel sfeer kan brengen bewijst dit Intra Theelicht van Livlight. Dit theelichtje is gemaakt van mat, wit glas. Doe er een waxinelichtje in en het lampje verspreidt een prettige, warme witgele gloed. Houd je wel van kleur, zet er dan gekleurde elektrische waxinelichtjes in, zodat het theelicht rood, blauw of groen licht verspreidt. Met deze woonaccessoire van Livlight kun je eenvoudig en bovendien op een goedkope manier veel sfeer brengen in elke ruimte in jouw huis.

Bruto gewicht0.4 kg.
KleurWit
MateriaalGlas
VerrijdbaarNee
Breedte7.5 cm.
Diepte7.5 cm.
Hoogte10 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!