Wij heten geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Livlight Intra Theelicht Frost Rood

Livlight Intra Theelicht Frost Rood
€ 4,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Theelicht Intra Rood Frost van het meubelmerk LivLight is een bijzonder effectieve sfeermaker. Door de matte en ruwe afwerking van het rode glas, lijkt het alsof het glas van het theelicht bevroren is. Het theelichtje is niet groot, dus er is altijd wel plek om deze subtiele woonaccessoire neer te zetten. Een leuke en bovendien betaalbare manier om sfeer te creëren in elke ruimte in huis. Of dat nu in de woon-, slaap-, of badkamer is. Deze sfeermaker is klein maar fijn en mag echt niet ontbreken in jouw woning!

Bruto gewicht0.4 kg.
KleurRood
MateriaalGlas
VerrijdbaarNee
Breedte7.5 cm.
Diepte7.5 cm.
Hoogte10 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!