LivLight Ibiza Windlicht Small

LivLight Ibiza Windlicht Small
€ 24,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De toekomst voorspellen kun je niet met dit glazen bolletje, maar een sprookjesachtige uitstraling heeft het Windlicht Ibiza Small absoluut. Het glaswerk is zilverkleurig en grof afgewerkt voor aan antieke en bijzondere look. Aan het metalen hengsel til je het 18 cm. hoge windlicht gemakkelijk op. Laat deze woonaccessoire van het meubelmerk LivLight fonkelen door er een brandend kaarsje in te zetten. Leuk op de tuintafel of elke willekeurige plek binnenshuis. Haal dit verrassende windlicht in huis en het voorspelt een glimlach van oor tot oor!

Bruto gewicht1 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Metaal
VerrijdbaarNee
Breedte20 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte18 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten