LivLight Ibiza Windlicht Medium

LivLight Ibiza Windlicht Medium
€ 39,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Binnen op een kastje, buiten op de tuintafel of op de rand boven het toilet. Het maakt niet uit waar je dit Windlicht Ibiza Medium neerzet, overal trekt deze woonaccessoire de aandacht. Dit glazen windlicht heeft een speelse bolle vorm en het zilveren glas is op een unieke manier afgewerkt voor een antieke touch. Voorzien van een metalen hengel. In de 22 cm. hoge glazen bol is ruimte voor een kaarsje, maar ook zonder lichtbron is het een mooi plaatje. Een betoverend windlicht van het meubelmerk LivLight!

Bruto gewicht0.9 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Metalen hendel
VerrijdbaarNee
Breedte25 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte22 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten