LivLight Ibiza Windlicht Large

LivLight Ibiza Windlicht Large
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit Windlicht Ibiza Large lijkt regelrecht uit een sprookje te komen. Maar wat de toekomst brengt zie je gelukkig niet in deze prachtige glazen bol. Het zilverkleurige glas is dusdanig afgewerkt dat een ruwe en vintage look is ontstaan. Hierdoor verspreidt deze sprankelende woonaccessoire een prettige en bijzondere gloed als je er een theelichtje inzet. Het glaswerk is 29 cm. hoog en voorzien van een handig metalen hengsel. Zowel binnen- als buitenshuis zorgt dit fraaie windlicht van het meubelmerk LivLight voor een sprookjesachtige sfeer. 

Bruto gewicht1.1 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Metaal
VerrijdbaarNee
Breedte28 cm.
Diepte28 cm.
Hoogte0 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!