LivLight Hook Kapstok Large

LivLight Hook Kapstok Large
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Kapstok Hook large van het meubelmerk LivLight is de ideale plek om je jassen, tassen, hoeden en sjaals op te hangen. Een mooie en handige woonaccessoire voor in de hal of gang. Bij binnenkomst hang je direct je jas aan een haakje. De ovale kapstok is gemaakt van aluminium en zilverkleurig. De drie ronde haakjes hebben twee uiteinden, waardoor er 6 ophangplekken beschikbaar zijn. Dankzij deze wandkapstok van Livlight slingeren in jouw huis geen tassen of jassen meer rond!

Bruto gewicht2 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte14 cm.
Hoogte24 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!