LivLight Holwig Kandelaar Ruw Nikkel

LivLight Holwig Kandelaar Ruw Nikkel
€ 74,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De fraaie zilveren Kandelaar Holwig Ruw Nikkel is een klassiek ontwerp van het meubelmerk LivLight. Deze metalen kaarsenstandaard is gemaakt van aluminium-nikkel en ruw afgewerkt voor een antieke look. Gegarandeerd een sfeermaker in een klassiek, landelijk of juist modern interieur. Deze prachtige woonaccessoire van 63 cm. staat erg fraai voor een raam of op een tafel voor een grote spiegel. Compleet te maken met elke gewenste kleur kaars. Steek dus die kaarsjes maar aan, voetjes omhoog en ontspan!

Bruto gewicht2.6 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte19 cm.
Diepte19 cm.
Hoogte63 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!