LivLight Hokksund Etagère Zilver Large

LivLight Hokksund Etagère Zilver Large
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze Etagère Hokksund Zilver Large is de overtuigende nummer 1 als het gaat om blikvangers. Deze zilverkleurige metalen etagère is een waar kunstobject van het meubelmerk LivLight van maar liefst 2 meter hoog! Op de zes ronde schalen is ruimte voor wat je maar wilt. Prachtig in een winkel om allerlei woonaccessoires op uit te stallen, maar ook schitterend in een woonhuis. Pannen, een theedoos, boeken, verzorgingsproducten of je collectie bijzondere beeldjes, het kan allemaal. Een majestueus ontwerp!

Bruto gewicht39 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal, Ruw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte80 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte200 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!