LivLight Hokksund Etagere Brons Small

LivLight Hokksund Etagere Brons Small
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wat je er ook opzet, deze Etagère Hokksund Brons Small is zonder twijfel een fraaie verschijning. Met een hoogte van 67 cm. en twee ronde lagen biedt deze woonaccessoire van het meubelmerk LivLight ruimte voor allerlei decoraties. Zet er bijvoorbeeld leuke gekleurde theelichtjes op of kleine fotolijstjes in verschillende vormen. Of leg er fruit op en maak er een originele fruitschaal van. Natuurlijk ook bijzonder geschikt om allerlei lekkers op te presenteren. Steel jij ook de show door deze charmante etagère op jouw tafel te zetten? 

Bruto gewicht11.5 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte67 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!