LivLight Hokksund Etagère Brons Medium

LivLight Hokksund Etagère Brons Medium
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze prachtige Etagère Hokksund Brons Medium is een imposante verschijning uit de collectie van het meubelmerk LivLight. De metalen woonaccessoire bestaat uit drie ronde verdiepingen en gaat bijna een meter de hoogte in. De onderste schaal heeft een diameter van 50 cm. Maak er een mooi decoratiestuk van door er bijvoorbeeld grote en kleine schelpen, theelichtjes, beelden of kandelaars op te zetten. Ook erg leuk gevuld met champagneglazen of lekkere hapjes tijdens een feestelijke gelegenheid. Een gave etagère in antiek brons waar je niet omheen kan!

Bruto gewicht11.5 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte98 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!