LivLight Hokksund Etagère Brons Large

LivLight Hokksund Etagère Brons Large
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Als er een wedstrijd zou bestaan voor de beste blikvanger dan wint deze Etagère Hokksund Brons Large glansrijk. Dit spectaculaire item uit de collectie van het meubelmerk LivLight heeft een verbazingwekkende hoogte van maar liefst 2 meter. Een prachtstuk met zes ronde schalen, waarvan de onderste een diameter heeft van 80 cm. Je kunt er van alles op kwijt, glazen stolpen, boeken, fotolijsten, opbergdoosjes, kandelaars of servies. Een prachtige woonaccessoire voor in huis of in een winkel. Een etagère die staat als een kasteel!

Bruto gewicht39 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte80 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte200 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!