LivLight Hert Ornament Up

LivLight Hert Ornament Up
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ben je liefhebber van de natuur dan is dit fraaie Ornament Hert Up echt wat voor jou. Met deze prachtige woonaccessoire in huis hoor je de vogeltjes kwetteren en de wind ritselen door de bomen. Het metalen ornament van een hert met prachtig gewei is 50 cm. hoog. Schitterend op de grond in de hoek van een kamer of op een bijzettafel of dressoir. Creëer een nog mooiere aanblik door een combinatie te maken met een ander Ornament Hert van het meubelmerk LivLight. Gewoonweg oogstrelend

Bruto gewicht11.65 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte37 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte50 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!