LivLight Hert Ornament In

LivLight Hert Ornament In
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het geluid van een stromend bergbeekje en uitzicht op groene alpenweides en besneeuwde bergtoppen. Met dit zeer fraaie Ornament Hert In haal je dat heerlijke buitengevoel gewoon naar binnen. Het zilveren hert is 30 cm. hoog en gemaakt van metaal. Een oogstrelende woonaccessoire van het meubelmerk LivLight voor op een dressoir of boekenkast. Ook prima geschikt om gewoon op de vloer te zetten, bijvoorbeeld samen met een ander Ornament Hert. Een indrukwekkend dier dat op ieders gezicht een lach tevoorschijn tovert!

Bruto gewicht1.6 kg.
KleurZilver
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte28 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte30 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!