LivLight Hert Ornament Down

LivLight Hert Ornament Down
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met het Ornament Hert Down van het meubelmerk Livlight haal je een bijzonder charmante woonaccessoire in huis. Het fraaie beeldje van een hert is een mooie decoratie voor op je dressoir, schouw of vensterbank. Dit zilveren ornament is gemaakt van aluminium en 35 cm. hoog. Laat je fantasie de vrije loop en je zult het prachtige dier zien grazen op uitgestrekte groene weiden. Dit fraaie hert met een prachtig gewei verdient toch zeker een plaatsje in jouw interieur?

Bruto gewicht13 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte40 cm.
Diepte9 cm.
Hoogte35 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!