LivLight Hart Dubbel Schaal Large

LivLight Hart Dubbel Schaal Large
€ 24,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze romantische Schaal Hart Dubbel Large heb je altijd een reden om heerlijke bonbons of knapperige koekjes op tafel te zetten. De zilverkleurige aluminium schaal bestaat uit twee hartjes die versmolten zijn met elkaar. Een leuke woonaccessoire voor het serveren van pepernoten in de winter, paaseitjes in de lente, aardbeien in de zomer en hazelnoten in de herfst. Zeg nou zelf, deze mooie creatie uit de collectie van het meubelmerk LivLight doet toch ook jouw hart smelten? 

Bruto gewicht2.6 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte36.5 cm.
Diepte23 cm.
Hoogte3 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten