LivLight Hals Dienblad Large

LivLight Hals Dienblad Large
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Feestje? Een bak met zoute chips, een etagère met zoete snacks of een schaal met kaas en worst zet je leuk neer op dit Dienblad Hals Large. En dankzij de handige handvaten verplaatst je alles in één keer van de keuken naar de woonkamer. Het zilverkleurige metalen dienblad is 22 bij 58 cm. groot en heeft een fraaie antieke look. Ook woonaccessoires, zoals windlichten, een mooi ornament of een aantal kandelaars staan schitterend op dit dienblad van het meubelmerk LivLight. Een must-have!

Bruto gewicht4.5 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte58 cm.
Diepte22 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!