LivLight Halden Schaal Zilver Large

LivLight Halden Schaal Zilver Large
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze mooie aluminium Schaal Halden Zilver Large is chiquer dan chic! De zilverkleurige woonaccessoire van het meubelmerk LivLight is 29 cm. hoog en ziet er door de ruwe afwerking prachtig antiek uit. De glanzende ronde schaal met diameter van 30 cm. vormt een mooi geheel met de vierkante voet. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er bijvoorbeeld een unieke fruitschaal van waarbij de bananen en druiven over de rand hangen. Ook met een grote bos bloem een prachtig decoratiestuk. Veel chiquer wordt het niet!

Bruto gewicht10.5 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte30 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte29 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten