LivLight Halden Schaal Rosé Large

LivLight Halden Schaal Rosé Large
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Praat je over de koningin van alle schalen, dan heb je het over deze 29 cm. hoge Schaal Halden Rose Goud Large van het meubelmerk LivLight. Een authentieke woonaccessoire van metaal met een levendige rosé gouden kleur. De glimmende ronde schaal met een diameter van 30 cm. vormt een erg smaakvol geheel met de stevige vierkante voet. Een waar kunstobject en extra gaaf met een mooie plant of grote bos rode bloemen. Een karaktervolle schaal die schittert in jouw interieur!

Bruto gewicht10.5 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte30 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte29 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten