LivLight Halden Schaal Brons Large

LivLight Halden Schaal Brons Large
€ 74,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wauw, die is indrukwekkend! Deze schitterende Schaal Halden Brons Large van het meubelmerk LivLight is de koning onder de schalen. De 29 cm. hoge woonaccessoire met een diameter van 30 cm. is gemaakt van metaal en heeft een erg chique bronskleur. De combinatie van de ronde schaal en de vierkante voet is zonder meer fraai te noemen. Een lust voor het oog zonder inhoud, maar ook gaaf met bijvoorbeeld bloemen en takken of een groene plant. Maak ook indruk met deze magnifieke schaal!

Bruto gewicht10.5 kg.
KleurBrons
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte30 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte29 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten