LivLight Groovy Sierkussen

LivLight Groovy Sierkussen
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kussentje hier en een kussentje daar. En misschien daar nog een paar sierkussentjes. Van deze woonaccessoires heb je er niet snel te veel. Ze geven jouw zitmeubels een speelse uitstraling en vergroten ook nog eens het zitcomfort.

En dit Sierkussen Groovy van het meubelmerk LivLight is een erg mooi exemplaar voor op jouw bank of luie stoel. Zeker in combinatie met andere soortgelijke kussens. Het sierkussen met retro patroon is 50 bij 50 cm. groot. Een must-have!

Bruto gewicht0.8 kg.
KleurGrijs
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten