LivLight Gozo Windlicht Small

LivLight Gozo Windlicht Small
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het fraaie Windlicht Gozo Small van het meubelmerk LivLight is een karaktervol ontwerp dat direct in het oog springt. Deze woonaccessoire van 54 cm. hoog en met een doorsnee van 38 cm. is gemaakt van hout met mooie naturelkleur.

Plaats een brandende kaars in de glazen houder en laat je verrassen door het sfeervolle licht dat verspreid wordt. Leuk om buiten neer te zetten, bijvoorbeeld voor de voordeur, of binnen in de woonkamer of hal. Al met al een prachtig windlicht!

Bruto gewicht1 kg.
KleurNaturel
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte38 cm.
Diepte38 cm.
Hoogte40 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten