LivLight Glaskristal Theelicht Set Small

LivLight Glaskristal Theelicht  Set Small
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

In één woord: Wauw! Deze schitterende Theelicht Set Glaskristal Small heeft echt allure. De set bestaat uit vier sprankelende ronde theelichtjes en maakt onderdeel uit van de bijzondere collectie woonaccessoires van het meubelmerk LivLight. De theelichtjes zijn 6 cm. hoog en bestaan uit rondjes van kristalglas met daaromheen een metalen randje. Met een dansend vlammetje in het midden wordt je betoverd door een prachtig lichteffect. Je bent in de zevende hemel met deze fantastische theelicht set op jouw tuin-, eet- of salontafel! 

Bruto gewicht1 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas
VerrijdbaarNee
Breedte6 cm.
Diepte6 cm.
Hoogte6 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten