LivLight Genova Dienblad Small

LivLight Genova Dienblad Small
€ 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Dienblad Genova Small is een robuuste, vierkante schaal en kan op veel manieren gebruikt worden. Zo verplaats je op dit aluminium blad probleemloos enkele kopjes koffie of thee. Door de hoge opstaande randen en stevige handvaten hoef je niet bang te zijn dat de boel gaat glijden en er kopjes op de grond belanden. Ook tover je het dienblad eenvoudig om tot sfeermaker, door er bijvoorbeeld kaarsen of bloemen op te zetten. Een woonaccessoire van het meubelmerk LivLight waar je gegarandeerd veel plezier van hebt!

Bruto gewicht1 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte20 cm.
Diepte19 cm.
Hoogte4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!